Biztonságos csomagolás

Kedves Sminktetováló kolléganő! 

 A helyzet adott, és olyan szituáció van, amiről nem tehetünk, csak  együtt kell élnünk vele. 

Mit is tehetünk ebben a helyzetben? 

Tudom, nehéz azt mondani, hogy ne pánikoljunk. De meg kell próbálni.

  •  Azért, mert nem maradhat minden így. 
  • Azért, mert vállalkozol, üzletet viszel, ami már eddig is nagy befektetés. 
  • Azért, mert a vendégeidnek is a pozitivizmust, nyugalmat kell sugároznod, hogy gyorsan visszataláljanak Hozzád a hosszú szünet után.
  • És azért, mert bíznod kell Magadban, abban, hogy minden erőddel a munkára koncentrálj, ha újra dolgozhatsz. 

 

Tudom, vannak nehéz pillanatok, hidd el, nem vagy vele egyedül. Mindenkinek nagyok a veszteségei.  

Olyankor próbálj meg valami egyéb tevékenységet keresni, amivel elfoglalhatod Magad, vagy tornázz kicsit. Rendezd át a lakást, főzz/süss valami újat, vagy ha nagyon hiányzik már a tetoválógéped, vedd elő, ölelgesd meg kicsit…és ha már kézbe vetted, gyakorolj is. Ha az alkotás kikapcsol a mindennapokban, hátha most is jót fog tenni, a kreativitás felszabadít, örömöt ad. 

Lehetőség…

Én is teszem a dolgom és próbálok pozitív, higgadt és objektív maradni. Csak is pozitív, tenni akaró, „oldjuk meg” oldalakat, embereket követek és velük beszélek.
Ha Te is ezt az utat keresed, és úgy gondolod, tudnék Neked segíteni, akár csak azzal, hogy meghallgatom a terveidet, vagy elmondom, hogy én mit próbálok, keress bátran, mint ahogy már többen megtették… nem csak a szépségszakmából.
Írj rám a privát Facebook oldalamon és beszéljünk meg egy időpontot, és videó chateljünk.

MI DOLGOZUNK – ha otthonról is tesszük -, elérhetsz bennünket telefonon, emailben, Facebookon. 

 

Webshopunk  üzemel, így ha szeretnéd feltölteni a készleteid, mielőtt visszaállsz a munkába, állunk rendelkezésedre. Rendelésed leadhatod a webshopban, vagy telefonon is, ügyfél-szolgálatunkon elérsz bennünket. 

Fel kell, hogy hívjam a figyelmed, hogy jelenleg jól állunk a pigmentekkel. A készletünk azonban véges.

Ezek a termékek Amerikából érkeznek. Azt nem tudhatjuk biztosan, hogy milyen szigorítások lesznek pl. náluk a közeljövőben, mikor, hogyan és milyen határidővel tudunk majd új pigmenteket rendelni.

Átmenetileg, most csomagszállítást hetente kétszer, kedden és pénteken indítunk, kérlek ezt vedd figyelembe a rendelésednél.

Ha mégis sürgős lenne a csomagod, megpróbáljuk persze megoldani, kérlek ebben az esetben hívd Helgát a +36204322192 telefonszámon.

KUPON

Ne feledd, ha vásároltál mostanában tőlünk, bizonyára kaptál a fekete kuponunkból, amelyen számos kedvező ajánlatot ki tudsz használni, élj a lehetőségekkel. Egyszerre többet is felhasználhatsz.

SEGÍTÜNK

Akár zárt csoportjainkban, akár ügyfélszolgálatunkon. 

Ne hezitálj, ha kérdésed van, szívesen válaszolunk szakmai, vagy pigmentekkel kapcsolatos kérdéseidre. 

Személyesen is felajánlom a segítségem. Bármi van, keress bátran a zárt csoportban, vagy a privát messengeremen. Támogassuk egymást, ahogyan tudjuk, adjunk erőt, szeretetet, löketet!

BIZTONSÁGOS CSOMAGOLÁS, SZÁLLÍTÁS

Ebben sem kötünk kompromisszumot. Maximálisan ügyelünk a higiéniára a csomagolásnál és Neked is sok hasznos tippet adunk arra nézve, hogyan kezeld a saját dobozod szállítás után, mit tehetsz meg a saját biztonságod érdekében. A doboz tetején lévő matrica jól útbaigazít. 

És persze nézd meg, Helga mit mond el Neked erről, nézd meg itt a videót! 

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma: +36204322192

Facebook csoportunk 

 

Hívj, írj, keress, itt vagyunk, segítünk! 

Vélemény, hozzászólás?