Egy jó sminktetováló weboldal…

Ha van egy weboldalad milyen legyen?

Olyan, hogy aki átnézi, csakis Veled akarja a sminktetoválását elkészítetni. Ne azért hívjon fel, hogy megkérdezze mennyiért tetoválsz, hanem hogy máris időpontot kérjen.

Mi az 3 dolog, ami feltétlenül rajta legyen a weboldaladon? Mi az amit mindenképpen megnéznek azok, akik sminktetoválást szeretnének?

milyen_egy_jo_sminktetovalo_weboldal

  • Rólam, mindenki kíváncsi arra, hogy Te ki vagy, hogy nézel ki, mit mondasz Magadról. DE mégse azzal kezd, hogy hová jártál általános iskolába és mindig is kozmetikus akartál lenni hanem, azzal, hogy Te hogyan tudod megoldani az ő problémáját. Miben tudsz neki segíteni és, hogy megérted hogyan érzi magát.

A “Rólam” oldal elsősorban a vendégekről szóljon. Ezután jöhet egy kis személyes bemutatkozás, érdemes a szakmai hitvallásod, hozzáállásod megfogalmazni, merre jártál, mit tanultál és ezért miért lesz jobb a vendégeidnek. Látod, itt sem magadról kell beszélni, hanem arról, hogy nekik miért lesz jobb.Érdemes olyan képet/képeket feltenni amin munka közben vagy, vagy éppen egy konferencián tanulsz. DE mindenképpen legyen jó minőségi, profi fotó, szép sminkkel – az első benyomás mindent eldönt.

  • Árlista. Kihagyhatatlan. Van egy szuper weboldalad, minden rendben vele – ezért sokan jönnének hozzád tetováltatni, de mivel nincs fent az árlistád csak ezért, a végső döntés előtt, fel kell hogy hívjanak. Talán a fele nem is fog Nálad tetováltatni az árak miatt, de megzavart a munkában, vagy vissza kellett hívnod. Ha kint vannak az áraid, csak olyan fog keresni,hívni, aki Nálad akar tetováltatni.
  • Galéria. A legfontosabb, a „mindent eldöntő”. A munkáidról készült képeiddel meghatározod, hogy kik járnak Hozzád sminktetoválásra és milyen stílusú tetoválásokat kérjenek. Nincs rossz vagy jó stílus, mindenki megtalálja a vendégeit, de ha látják, hogy Te milyen szemöldököket csinálsz, akkor olyanok jönnek majd hozzád, akiknek az tetszik.

Ezt a három dolgot tuti megnézik a vendégek, és ha tetszik nekik, akkor végig böngészik az egész weboldalad. Jobban fogják tudni mi van rajta, mint Te magad. Érdemes odafigyelni munka közben milyen kérdéseik, félelmeik vannak és erről is egy-egy megnyugtató posztot írni. Akkor már úgy fognak érkezni a sminktetoválásra, hogy mindent tudnak. Folyamatosan bővítsd, formáld, nem 1 nap alatt kell, hogy készen legyen.

Vélemény, hozzászólás?