Heges ajakkontúr tetoválás javítása

5 és fél éve tetováltam először Ágit, aki egy bevésett, heges ajaktetoválással érkezett hozzám. A kontúr aszimmetrikus is volt. Vendégem, szerette volna, ha eltüntettem a kontúrt és egy szebb, formásabb ajaktetoválást készítek satírozva neki.

Közel 2 évvel ezelőtt frissítettem, akkor az elsők között volt, akin kipróbáltam a Forever Lips sorozat színeit, Red Hot árnyalattal készítettem el a tetoválást. Már ekkor is szenvedtünk a régi heges kontúrral, de akkor maga a tetoválás is nagyon meg volt már kopva, nem látszott ennyire a régi heges kontúr, mint most.

Most szemöldök és szemhéjfrissítésre érkezett, mert eljött az ideje. Azt mondta igazából az ajakra most nem gondolt, mert annyira jól tartja magát a szín, hogy nem akar rákölteni, igaz zavarja, hogy látszik a régi kontúr a heg miatt, de egyébként nagyon elégedett még a szájával. Már több ilyen esetem is volt és ezért javasoltam neki, hogy még is költsön rá egy kicsit és csak azt a részt korrigáljuk ki.

Mivel, egy heges bőrnek más a szerkezete, másként is tartja meg a pigmentet, sokkal rosszabbul, gyakorlatilag 1 évet bír és utána sajnos újra előtűnik (ráadásul a Forever Lips nem is nagyon kopik meg az ép bőrön…). Ezért szinte pixelesen, nagyon odafigyelve, hogy ne tetováljak túl a hegen átsatíroztam a megkopott részt a Red Hot árnyalattal, ami most szépen tartani fogja magát egy ideig.

Kattints a videóra!

Tanulság: ha ilyen vendég érkezik hozzád nagyon fontos, hogy erről előre tájékoztasd. Magyarázd el neki, hogy idővel milyen változásokon megy keresztül a heges terület és javasold neki, hogy keressen fel ha ezt tapasztalja, tudsz majd rajta javítani, még mielőtt az egész tetoválást frissíteni kellene.

Persze, az sem mindegy, hogy ha egy ilyen heggel érkezik hozzád vendég hogyan is tetováld meg, mik a lépések és hány korrekció kellhet, de az egy következő téma lehet…

Ha van kérdésed tedd fel!

Ha nem szeretnél lemaradni a következő szakmai blogbejegyzésről, íratkozz fel:

 

E-mail cím:*
Becenév:*

Kérem a Berényi Sminktetováló Iskola emailjét, benne újdonságokról, új blogbejegyzésről, valamint azáltaluk meghirdetett eseményekről és egyéb akciókról, hogy semmiről se maradjak le. Feliratkozásommal elfogadom az Adatvédelmi irányelveket.

Vélemény, hozzászólás?