Li signature series ZsB

Ha egy szép szalonban dolgozol… kozmetikus vagy és a szenvedélyed a sminktetoválás és mindent megteszel, hogy jobb legyél a tegnapi önmagadnál, akkor ezt az oldalt olvasd végig.

Szeretnél az ajaktetoválásban magabiztos lenni félelem nélkül?

A sikered receptjét megírtam, és amivel meg tudod egyszerűen valósítani, mostantól elérhető.

Te és én, mindkettőnket ugyanaz a vágy és egyben probléma hajt, olyan ajaktetoválásokat készítsünk, hogy elégedettek legyenek a vendégeink, és ez által messzire eljusson a jó hírünk. Büszkén posztolhassuk a social médiába és csodájára járjanak a nők.

Nem azzal akarunk szembesülni, hogy már megint nem úgy sikerült, ahogy elképzeltem, mert:

 • nehéz eset volt és nem tudtam jól színt választani, ezért elégedetlen a vendégem
 • nem maradt benne a bőrben, így plusz korrekciót kellett csinálnom 
 • nem olyan színe lett, ezért újra törhetem a fejem, hogy mivel javítsam ki
 • túl sötét, túl világos, a vendég ajka és nem tudom milyen erős lesz benne a szín
 • foltos lilás az ajak és nem tudom, hogyan semlegesítsem

Minden ilyen és további kérdésre olyan választ szeretnénk kapni, ami által magabiztosan kezdhetünk neki bármilyen kihívásnak az ajaktetoválás területén.

A Li signaure series 4 ajak színének megalkotásába beletettem minden tapasztalatom, tudásom és az volt a célom, hogy nálad is úgy legyen majd, mint nálunk, hogy a:

 • vendégeink 90%-a úgy érkezik a 6 hetes korrekcióra, hogy alig kell pigmentálni a bőrt, mert a szín annyira jól bent marad a bőrben és tökéletesen fed
 • vendégeink 73%-a korrekciónál nem változtat a színen, mert 22 év alatt kitapasztalt, bevált színkombinációkkal dolgozom, amit beletettem a sorozatomba
 • 25% az, aki inkább sötétebbet kér, mert bátrabb lett az első alkalomhoz képest
 • elenyészően kevés esetben, ha mégis világosítani kell jól fedő világosabb színnel 1-2 árnyalatot tudunk halványítani
 • az ajak nagyobbítása, formálása, szimmetriába hozása nem okoz nagy színbeli eltéréseket, még akkor, sem ha többféle bőrfelületen dolgozunk
 • a színek hosszú évekig szépen bent maradnak a bőrben és fokozatosan veszítenek az intenzitásukból
 • frissítéskor mindig tudunk újdonsággal szolgálni a régi vendégeinknek és 80%-uk él is a lehetősséggel, mert tudjuk jól, hogy a nők szeretnek változtatni

Ez nálad is mindennapos lehet és nem kell sóváran nézned, hogy másoknak miért sikerül ilyen jól.

Egy ajaktetoválás sikere láncolatok folyamata, amiben hatalmas szerepet kap a tökéletes színválasztás, mely egy részletes kommunikáció eredménye a vendéggel. Elengedhetetlen egy megbízható, minőségi pigment, néhány szín, amit a legtöbb esetben kérnek és kedvelnek a vendégek. Folytathatom a sort a profi sminktetováló géppel, a technikával, a sminktetováló szakmai tapasztalatával.

Hidd el én is küzdöttem az előzőek minden egyes pontjával. Sokat tanultam, dolgoztam rajta, hogy ma teljes magabiztossággal készítsek el egy ajaktetoválást. 1997 óta számtalan pigment családot kipróbáltam, teszteltem. Voltak, amelyekkel képtelenség volt jó eredményt elérni, volt amelyikkel már könnyebben boldogultam.

Számomra mindig is ajaktetoválás volt a legkedvesebb és egyben a legnagyobb kihívás is, ezért:

 • rengeteg képzésre mentem el itthon és külföldön is
 • többször is gépet váltottam, vásároltam, hogy biztosan bent maradjon a pigment
 • a piac legtöbb ajak pigmentjét kipróbáltam és lett néhány bevált színem
 • forgalmazóként előzetes tesztelés nélkül soha nem árultam olyan ajak pigmentet, ami nem ment át a szűrőmön, az nem is került be a webáruházunkba
 • segítem a kolléganőket azzal, hogy gyógyult ajaktetoválásokat töltök fel a szakmai csoportba, pontosan leírva mivel és hogyan készítettem
 • megmutatom azt is, hogyan néznek ki évek múlva az általam készített sminktetoválások
 • egy jól összeválogatott ajak fotó könyvel megkönnyítem a mindennapi munkát. A vendégnek csak rá kell mutatnia melyik színt szeretné és a sminktetováló biztos lehet a színválasztásban

Azért dolgozom, azért vagyok, hogy Neked már egyáltalán ne kelljen, vagy sokkal kevesebbet kelljen küzdened az ajaktetováláskor:

 • a színválasztással
 • a hogyan néz majd ki utána dilemmájával
 • a problémás, foltos, elrontott ajaktetoválások javításával

Meg van az az érzés amikor beülsz egy étterembe és annyi lehetőség van az étlapon, hogy nem tudsz választani, mert a nagy választék elbizonytalanít? Aztán elgondolkozol és rájössz, hogy igazából mit is szeretsz, mi az a néhány étel, ami elfogyasztásakor az a bizonyos kellemes elégedettség tölt el és 100% ízleni fog, mert jól ismered. Nem mindig van kedved kísérletezni, és a legtöbb esetben a biztosra fogsz menni. Ugye igazam van?

Az ajak pigmentek étlapján szintén hatalmas a választási lehetőség, de itt is úgy van, hogy van az a néhány szín, amit szeretünk, amit a legtöbbet alkalmazunk:

 • mert mindig bevált
 • mert a vendégek ezt kérik
 • mert minden problémát meg tudsz vele oldani
 • mert egy egy jó alapot biztosít a kollekcióban
 • olyan színek, amelyek minden sminktetováló palettáján kell, hogy legyenek

Megtisztelő felkérésre, megszülettek, a Berényi Zsuzsa Li Signature Series színei, a saját tapasztalatom, kísérletezésem és a 29 éves múlttal rendelkező élvonalbeli cég, a Li Pigments hihetetlenül nagy tudású vegyészcsapata segítségével, több, mint 1 éves munkával. Még így is ilyen hosszú idő volt, hogy megvoltak a tuti receptek.

Többszörös tesztelés, mert az első színek ugyan szépek lettek, de nem az, amit én évek óta használok. Újra neki futottunk, újabb adag szín érkezett és újra és újra teszteltük a vendégeken.  A névválasztáskor, volt olyan szín, aminek 3-4 neve is volt, mire pontosan azt tükrözi számomra, amire megszületett. És amikor már minden készen lett következett egy borzasztóan bonyolult engedélyeztetési folyamat, hogy az egész világon minden egyes engedélyt megkapjon, erre igen sokat vártunk.

> (opens in a new tab)”>Kattints és rendeld meg>>

Benne van a vendégeim vágya, a legtöbbet kért ajaktetoválások:

 • legyen természetes, de azért látszódjon is egy kicsit, ne kelljen rúzsoznom, de se rózsaszínt, se pirosat, se narancsot nem akarok
 • legyen nude, mert az most nagyon divat és nem akarom, hogy mindenki tudja, hogy tetoválásom van
 • legyen hússzínű, mert szerintem az nekem jól áll és olyan rúzst használok mindig
 • legyen erősen rúzsozott hatású, mert imádom az erős pirosas rúzst és már unom, hogy olyan gyorsan lejön

Mostantól a Berényi Zsuzsa Li Signature Series számodra is elérhető, a kezedben foghatod ezt a roppant csinos dobozkát, és csodálatos ajaktetoválásokat készíthetsz vele minden gond nélkül.

Berényi Zsuzsa Li Signature Series* 4x 10 ml pigmentes dobozának ára: 67.980,-Ft

Berényi Zsuzsa Li Signature Series 4x 10 ml pigmentes dobozának ára: 67.980,-Ft ( darabja CSAK 16.995Ft-ra jön ki)

Ez a 4 szín olyan, amit biztosan imádni fognak a vendégeid és hosszú ideig szépíti őket. Biztosan fordulhatsz hozzá, mert ezek azok a színek, amelyeket a nők leginkább keresnek, és a 87%-ban bevált a használat során, hiszen több éves keverési tapasztalat és több, mint 1 éves többször tesztelés van mögötte.

Ebből a 10 ml-es pigmentből, 18-20 átlagos méretű ajkat tudsz kitetoválni, így 1 ajaktetoválás költsége nincs 950 Ft se. Keverheted is a színeket és ezzel újabb árnyalatokat hozhatsz létre.

Pontosan milyen színeket is tartalmaz a doboz?

Perfectly Natural     

„Csak természetes legyen, mint a szám színe” a legtöbbször kért szín ajaktetoválásakor. Ezért alkottam meg ezt a natúr barackos rózsaszínt, ami tartalmaz egy kis narancsot, így egy hidegebb ajkon is természetes rózsaszín árnyalatot ad. Fitzpatrik I-III. típusnak ajánlom.

Suza’s nude lip   

Tökéletes nude hatás a Fitzpatrik I-III. típusnak, akik igazán világos, de mégis látható ajaktetoválást szeretnének. Narancs és sárga árnyalat semlegesíti az ellen, hogy túl hideg legyen.

Marvellous Mauve    

A nők nagy kedvence a „hússzín”, ami rúzsban is egy közkedvelt mályvás árnyalat. Az alap ajakszíntől függően ez már egy karakteresebb árnyalat is lehet, de még mindig jól hordható mindenki számára a hétköznapokban is.

Divas’ red  

Ha tündöklésre vágysz és arra, hogy mindenki emlékezzen a mosolyodra, mert legalább olyan feltűnő, mint egy Ferrari. A legszexibb pirosak speciális keveréke Fitzpatrik I-V. típus számára.

 

Kezdőként, vagy csak azért, mert kevesebb ajaktetoválást készítesz mindig kockázatos, hogy milyen lesz az eredmény. Sokszor hallom azt is Kolléganőktől, hogy az ajak nem éppen a kedvenc területük, ezt egyáltalán nem csodálom. Megértem. Mostantól kezedben van az a 4 szín, amivel szintet léphetsz.

Egy tapasztalt sminktetováló pedig nem lehet meg a piac legjobban kitalált ajak pigmentjei nélkül, amely bomba biztos árnyalatokat hoz a palettájára, amit szakértelmével bátran tovább keverhet számtalan árnyalatban. Oktatóként pedig biztosíthatja tanulói számára a nagyszerű kezdést a szakmában.

EZT MIND MEGKAPOD, HA GYORS VAGY. Nem beszélve a megnyugtató érzést, hogy egy olyan termék van a kezedben, ami magabiztossá tesz az ajaktetoválás területén és 1 rizikófaktort már is kipipálhatsz a sok közül.

Nem kell mást tenned, mint egyszerűen kitölteni a rendelési lapot, de ha Neked úgy kényelmesebb, akkor hívd Helgát és másnap reggel már küldjük is a csomagod az ajándékokkal, ha a leggyorsabbak között vagy még a szállításért sem kell fizetned és 2 hasznos ajándékot is kapsz.

Ne hezitálj! Ugye nem szeretnéd, ha továbbra is :

 • macera lenne a színválasztás
 • nem tudnád, mire számíts
 • csak sóvárognod kellene a tökéletes ajaktetoválás után