Sminktetováló oktatás – szemöldök

Gondoltad volna még akár 2-3 évvel ezelőtt is, hogy mára mennyit változik a szemöldöktetoválás? Mennyi féle szálrendezési technikát láthatunk, vagy kombinált technikákat. 

Azt nyugodtan állíthatjuk, hogy egy sminktetováló legtöbbet szemöldöktetoválást csinál, gyakorolhatja eleget, de mégis van még aki csak satírozott formában készíti. Közben nap, mint nap csodálhatjuk az újabbnál újabb szálazási technikákat és vendégeink is jól tájékozottak ez ügyben.

Jól érzed, itt az ideje fejlődni, újat tanulni, kicsit kilépni a komfort zónádból, hogy megtanuld elkészíteni a legújabb divat szerinti szálazott szemöldöktetoválásokat. Közben tudom ez az a terület, ami a legtöbb kérdést, bizonytalanságot veti fel.

Melyik sminktetováló festéket válaszd a sok közül, hogy csodás, természetes barna legyen a vendéged szemöldöke vörösödés nélkül?

Sok pigment van a piacon. Melyikkel lesznek a legelégedettebbek a vendégeid? Melyik nem fog kivörösödni úgy, hogy nem is lesz szürke a bőrben?
Mekkora segítség lenne Számodra, ha a fenti kérdésekre választ kapnál és tudnád az elvét annak, hogyan válassz tökéletes szemöldök színt a vendégednek? Hogyan korrigáld ha egy régebbi kivörösödött vagy szürke szemöldöktetoválással keres meg?

Hogyan tudod a legvékonyabb, természetes szálakat húzni?

Min múlik ez? Gép? pigment? Kéztartás? Hányszor mész át egy szálon? Milyen tűvel dolgozol?
Beszéljük meg!

 

A szemöldöktetováló képzések célja, hogy:

A sminktetoválói munkád mind elméletben, mind gyakorlatban is jobb legyen, nagyobb profittal és még több sikerélménnyel.
Ha nő a tudásod, mindezt hamarabb megkapod, mindebből többet kapsz. Ha viszont hiányos és nem naprakész, akkor az mindenben visszahúzza a szalonodat és Téged is – ezt pedig nem akarhatod, igaz?

Mi történik a szemöldöktetováló tanfolyamon?

A szemöldöktetováló képzés  privát formában,  2 napos, főleg gyakorlati program, melyet egy online elmélet és alap gyakorlat előz meg.  Egy tréning, ahol nem csak az elméletet kapod meg, hanem gyakorlati recepteket, kidolgozott stratégiát kapsz a szálazott szemöldöktetoválásról.

Kinek ajánljuk a képzést?

Klasszikus szálazott szemöldöktetoválás “MÁSKÉPP”, gyakorló sminktetoválónak:

  • aki már részt sminktetováló képzésen, de ott csak a satírozott szemöldöktetoválást tanulta

  • aki valamikor igaz tanulta a szálazási technikát, de finomítani szeretne rajta, mert nagyon természetellenesre sikerül

  • aki nem csak a nagyon klasszikus, párhuzamos vonalvezetést szeretné a vendégeinek nyújtani, hanem egy tényleg természetes hatású szemöldököt, ami szálas is marad hosszútávon

Kinek NEM ajánljuk a képzést?

  • aki még egyáltalán nem jártas a sminktetoválásban és nem végzett alapképzés
  • aki valamikor régen végzett képzést, de sok-sok éve már nem tetovál 

A haladó szálazott szemöldöktetoválás képzés tematikája/menete

Minden esetben online (ZOOM) konzultálok Veled, mielőtt eljössz a képzésre. 

A személyes találkozás előtt, online videó formájában, kapsz egy elméleti és gyakorlati videót, így már felkészülten érkezel a személyes gyakorlati napra. Gyakorolnod kell, amit üzenetben el kell küldened majd nekem. 

Az elméleti oktató videóban: Szálazott szemöldöktetoválás A-Z-ig

Vendég bejelentkezés
Mikor nem lehet elkészíteni a szemöldöktetoválást?
Meddig marad meg a festék a bőrben? Mit ígérjünk a vendégnek?
Mennyire marad szálas? Ez mitől függ?
Gépek , hogyan dolgozzunk velük? Milyen a jó tű?

Pigment Szemöldök színek: miből állnak? Hogyan válasszunk színt? Hová kenjük fel? Miért, mitől változik a sminktetoválás a vendég bőrében? Vörösödés!
Hogyan rajzoljunk elő? Arcformák és a hozzáillő szemöldökök. Hogyan alakítsunk át rossz szemöldököket, hogy harmonizáljon az arccal?
Érzéstelenítés
Fényképezés
Hogyan alkossunk tökéletes szálakat?

 

1. nap 9:30-15:30 gyakorlat 

Modellen elkészítünk együtt egy szálazott szemöldöktetoválást. Aprólékosan végig követheted, hogy hogyan készül, mit és hogyan mondunk a vendégnek. 

A 2 találkozó között otthoni gyakorlás vendégeken, online kapcsolattartás.

2. nap 9:30-15:30 gyakorlat

Vendégeid, eseteid átbeszélése, felmerülő kérdések megválaszolása. Az előzőleg elkészített szemöldöktetoválás korrekciója. A korrekció átbeszélése részletesen. 

Miért 2 nap 2 különböző időpontban, és miért kell már előtte is gyakorolni? 

Tapasztalatom szerint nem lehet néhány óra alatt szálazási technikát megtanulni, még akkor sem, ha már csinálod, mint én. Jómagam is Észtországba utaztam, hogy Yeremencotól tanuljak privát képzésen. Most őszintén? Sírva jöttem el aznap. Mindent részletesen elmagyarázott, modellen is dolgozhattam. A baj csak az volt, hogy 1 vonalat nem húztunk se ceruzával, se géppel gumilapon, nem gyakoroltuk a szálak felépítését. A modellem szőre olyan volt mint a drót, sűrű és vízszintes, vérzett a bőre… kicsit sem volt ideális. Másnap kicsit szépített, mert gumilapos gyakorlással kezdtünk, de belém égett ez a szörnyű élmény. Úgy éreztem a világ legbénább sminktetoválója vagyok.

Rendkívül jól bevált a szálazás tanulásához, az a sok “dedos” gyakorlás, amit az előtt adok, mielőtt modellen dolgoznánk. Tapasztalatom az is, hogy sokan alapvető fogási, kéztartási problémákkal küzdenek, vagy éppen egy rosszul beidegződött mozdulatsorral próbálnak szálazni. És a legfontosabb, nem a vendégeken kell gyakorolni a szálak rendezését, sorrendjét, annak már a automatikusan, rutinszerűen a fejben és a kézben kell lennie, mire bőrön dolgozol. 

Lehet, hogy ez hosszúnak tűnik, de hosszútávon kifizetődő. 

 

 

Szálazott szemöldöktetoválás

 

 

  390.000 F    
  2 napos    
  Klasszikus szálazott szemöldöktetoválás     
  privát képzés, 1 fő esetén    

A megbízási díj változtatásának jogát fent tartom, azzal, hogy a megbízási díj összege esetenként változhat.

 

Mennyi idődet fogja ez a program igénybe venni?

Két napodat, a program 9:30-kb. 15:30 óráig tart.

Mit kell hoznod magaddal?

Először is a jókedved és a nyitottságod. Légy kipihent, ha messziről érkezel javasoljuk, hogy előző nap érkezz meg Szegedre. Szálláskeresésben tudunk segíteni.
Javasoljuk, hogy hozd magaddal a saját, megszokott tetováló gépedet. Lehetőséged nyílik az általunk használt gépet is kipróbálni. Modellről Neked kell gondoskodni a tetováláshoz. 

A képzés után…

Azt javasoljuk, hogy a képzés utáni napokban intenzíven gyakorold a vendégeiden az új technikát, így jobban fel tudod idézni a mozdulatokat és jobban rögzül a megszerzett tudás.
Hogyan toborozz modelleket a tanultakhoz? Az előleg befizetése után ellátunk erre vonatkozó marketing tanácsokkal.

 

Kérlek, töltsd ki az alábbi formot és ezzel elindul a jelentkezésed (vagy hívd a  20/4291722-es telefonszámot).

E-mail cím:*
Név:*
Becenév:*
Telefon:*
Válassz!:* 1 napos szemöldöktetoválás képzés
1 napos szemhéjtetoválás képzés
1 napos szemhéjsatírozás képzés
1 napos ajaktetoválás képzés
1 napos 3D ajaktetoválás képzés
Megjegyzés:
Elolvastam és megértettem az adatkezelési nyilatkozatot:* Igen
Nem
Hozzájárulok, hogy számomra az Arckontúr Kft. értesítéseket, ajánlatokat küldjön e-mail-ben.:*

Mi fog történni miután jelentkeztél?

Minden esetben visszahívunk és elmondjuk a részleteket, adottságaid alapján együtt eldöntjük melyik képzés volna számodra a legideálisabb.

Online Szemöldök Színelméleti Tudástár Csak 5.989Ft-ért

Kiegészítésként nélkülözhetetlen alap tudást ad szinte márkafüggetlenül, de persze a Livel hozott példákkal, hogy milyen tényezőkön múlik, hogy jól sikerüljön egy szemöldöktetoválás.  Szerezd meg itt!