Sminktetováló oktatás

Hello Kedves Kolléga!

Köszönöm, hogy rászánsz néhány percet és elolvasod a módszerem az oktatással kapcsolatban.

Nem nagyüzemben, és nem előre meghirdetett időpontokban oktatok, hanem amikor mindkettőnknek jó. Minden esetben, legyen szó bármilyen képzésről, mielőtt belefognánk személyesen beszélgetek Veled ZOOM alkalmazáson keresztül. Megpróbálom felmérni a tudásod, hogy hol tartasz most a sminktetováló utadon. Megbeszéljük a terveidet, a célod, az elképzeléseidet, és én is elmondom, hogy pontosan mire számíthatsz tőlem, és milyen képzést ajánlok ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Mielőtt beszélünk előzetesen, és nagyvonalakban az alábbiakban leírtam, hogy mire számíthatsz.

Ha teljesen kezdő vagy

Egy 6-7 hónapos programon keresztül tudod elsajátítani a tetoválás minden területét. Rengeteg gyakorlattal, hospitálással, folyamatos konzultációval, egy jól felépített portfólióval és egy biztos alap szakmai és üzletvezetési tudással indítalak útnak, úgy hogy merni fogsz tetoválni. Nálam egyelőre nincs modulos képzés.

Ha már végzett, gyakorlott sminktetováló vagy,

de mégis elakadtál, vagy újat szeretnél tanulni egy alapos előzetes élő/online konzultáción felmérem, hogy pontosan mire lenne szükséged. Meggyőződésem, hogy 1 nap alatt nem tudsz biztos tudásra szert tenni. Ha például egy szálazós technikát szeretnél elsajátítani nem lesz elég a gumilapos gyakorlás és egy modell tetoválása 1 napon belül.

Legyél bár kezdő vagy gyakorlott, amikor hozzám jössz, már tudnod kell a szálak rendezését, elég lazának kell lennie a kezednek a technikához. Vannak elméleti elemek is, amivel tisztában kell lenned a jó színválasztáshoz, a technikához. Ezért mielőtt találkozunk elméleti oktatást kapsz tőlem, feladatokat, amiket a találkozásunkig el kell küldened, és konzultálunk róla. De a többi területnél is így járunk el.  

Mit kell Neked beletenned? 

Ehhez időt kell szakítanod már a találkozásunk előtt a gyakorlásra, hogy valóban érdemben tudjunk a személyes napon a modellen dolgozni. Amikor vége a napnak tele leszel lelkesedéssel és alig várod, hogy megmutasd a vendégeidnek, most mondom, hogy ezt is már előre le kell szervezned, hogy a friss tudást azonnal, lehetőleg már másnap tud gyakorolni. Ezt is megtanítom hogyan.

Nem hagylak magadra!

Készíted a tetoválásokat, de jó lenne megbeszélni valakivel. Biztos jó? Mit csináljak másképp? Mi sem egyszerűbb, ha már van néhány elkészült tetoválásod konzultáljuk meg, nézzük át a képeket. Tanácsot adok, hogy másnap mit csinálj másképp, hogy még profibb legyen. Ehhez az is hozzátartozik, hogy megtanítalak, hogyan készíts a munkádról profi fotót/videót.

Mi lesz a munkából mire eljön a korrekció ideje? Mit is, hogyan is kell csinálni?

Biztonságban fogod érezni magad, hiszen a korrekciót is együtt készítjük el a modelleden. Akkor átbeszéljük a munkáidat, tudni fogod, hogy min javíts és mi az ami már remekül megy.

1 nap alatt nem lehet alaposan megtanulni…

Nekem így kerek az egész oktatás, nem egy gyorstalpaló 1 napos képzés, ahol egyszerre annyi információ ér, hogy azt sem tudod mit érdemes megjegyezni. Nekem a legfontosabb, hogy magabiztos legyél a munkádba és egyre szebb sminktetoválásokat készíts. A fentiekben láthatod, hogy egy 1 napos képzéshez, vagy néhány napos  alapképzéshez viszonyítva mennyi figyelmet, időt, szakmai segítséget kapsz tőlem.  

Ha bármi kérdésed van írj, hívj, beszéljük meg!